Венчални пръстени

Венчални пръстени

16.05.2011 21:11:42

Покрай кралската сватба на английския престолонаследник и неговата милионерка от народа, светът полудя на тема „сватби“.

Всички атрибути на брачното тайнство се разглеждат под лупа: рокли, воали, коронки и пътъци се дискутират до припадък.

Пожар на подиума

Пожар на подиума

16.05.2011 19:23:59

Дизайнерите знаят по-добре от всеки друг, че „Дяволът е красива дама, облечена в червено“.

Жена в червена рокля е като буря в очите: ослепителна светкавица, която е всичко друго, само не и незабележима.

Лятната колекция на Chanel за 2012-та

Лятната колекция на Chanel за 2012-та

16.05.2011 18:34:08

Модна къща Chanel представи лятната си колекция за 2012 година. Парижкото дефиле беше много семпло откъм цветове: жълто и лилаво за цяр. Останалото е типичен Chanel. Май няма друга марка с толкова изразен характерен стил: костюмчетата с деколте по врата, панталоните тип „върнете ми пижамата“, черно-белите категорично разграничени принтове, перлите и дамските шапки, които се комбинират дори и с банските костюми, са като от гардероба на безсмъртната Коко Шанел.

Семпло и ретро – но това вече е ежедневие. Ситни флорални мотиви, наподобяващи провансалски носии, и шифонени шалвари тип „избягах от харема“ оцветяват и разнообразяват характерната шанелска суха парижка стилистика.

Обзор на модата от кинофестивала в Кан

Обзор на модата от кинофестивала в Кан

16.05.2011 18:03:20

Вече отбелязахме, че кинофестивалът във френския курорт Кан е всичко, което личностите от шоубизнеса могат да искат, но най-много е безплатно модно ревю и безценен източник на идеи за шик, фешън и стил.

Бежово-телесни нюанси, тоалети от дантела, малки черни рокли, дълги рокли, драпирани като антични елински хитони, разпилени прически и умерено количество бижута е единодушната визия, която актрисите от целия свят демонстрираха през последната седмица в Кан.

Звездно райе

Звездно райе

16.05.2011 12:06:29

Няма как звездите да просъществуват и ден без да се снабдят с най-актуалната дрешка. Откак стана ясно, че този сезон модата се усмихва на моряшките раирани фланелки, холивудските знаменитости една през друга се втурнаха да носят раирани дрешки.

Колекцията на Prada вдъхнови латинодивата Ева Мендес и тя разходи зеленото райе на светско събитие. Младежките идоли Селена Гомез и Риана също с удоволствие позират в раирани дрешки.

Фланелени послания

Фланелени послания

13.05.2011 18:42:05

Имах приятелка, която си обличаше тениска с идиотски надпис всеки път щом изпаднеше в тъпо настроение. Сещате ли се, от ония послания от сорта на „Изяж бобър – спаси дърво“ или „Баба Яга ми е леля“.

От тая приятелка се научих да се блещя в надписите по фланелките на хората. И сега съм истински ценител. Нищо не ме е разсмивало така както нарисуваният мечок с нощната шапчица, под който пише „Без моето сутрешно кафе не се чувствам човек“.

Възраждането на карираната риза

Възраждането на карираната риза

13.05.2011 17:51:25

Дивият Запад и неговите каубои, хипи движението и гръндж модата от 90-те, протестните движения срещу войната във Виетнам и работниците от 70-те. Всички те са обединени от един детайл – карираната риза. Карираната дрешка измина огромен път и вече е в гардероба на световната класика. Ето, че напоследък тенденцията е карето да се възроди.

Вярвате или не Ева Мендес, Джони Деп и Гуен Стефани превръщат старото квадратно парче плат в модно явление.

Шалове в обектива

Шалове в обектива

13.05.2011 16:44:31

Преди сред аксесоарите на почит бяха обувките и чантите. Още по-преди модните дами са залагали на шапките и ръкавиците. Но днес най-важният аксесоар безспорно е шалът. Французойките например обожават шалчетата и не се разделят с тях даже и лете. Връзват ги по врата, китките, даже и по чантите си.

Шаловете създават безчет възможности за експерименти, показват ни го и свръх прочутите звезди оттатък океана. Джей Ло, която е всеизвестна с усета си към красот,а носи шаловете като красиво оформена кърпа за глава, същото правят Кристина Агилера и Рийз Уидърспуун.

Бански на лалета

Бански на лалета

13.05.2011 15:19:53

Много ще са модни флоралните мотиви на плажа това лято. И ако лалетата са изплетени от баба ви на една кука – още по-добре! Разбира се, напоследък бабите, дето плетат шедьоври на една кука, останаха малко, затова и дизайнерите си позволяват да слагат на плетените бански цени, които дерат кожи…

Но, ако сте от щастливките с талантливи баби – ето ви няколко идеи за плажно плетиво, което направо ще ви държи на гребена на вълната през целия топъл сезон.

Как да се обличаме, за да се харесваме на мъжете

Как да се обличаме, за да се харесваме на мъжете

13.05.2011 15:02:56

Мъжете са странни същества. На свръхмодните панталони от най-скъпия бутик в МОЛ-а даже не обръщат внимание, актуалните дантелени клинове ги оставят равнодушни, а при вида на потресаващите нови шалвари само мръщят вежди… Затова пък най-простата бяла риза с отворено на врата копченце и черна права пола до коляното ги довеждат до възторг. Каква е мъжката логика? Понякога са направо неразгадаеми!

Като начало – няколко общи правила, към които една дама трябва да се придържа (независимо от възрастта си – правилата са вечни – както и мъжката логика). Ако искате да се обличате така, че да се харесвате на мъжете, а не да правите впечатление на приятелките си, е добре да ги спазвате. Понеже жената се впечатлява от стилистиката и цената на дрехата, а мъжът – само от извивките на тялото ви.

Предишна Следваща
Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg