Автор: Jessie
Публикувано на: 16.05.2011 18:03:20

Рейтинг:

Обзор

Вече отбелязахме, че кинофестивалът във френския курорт Кан е всичко, което личностите от шоубизнеса могат да искат, но най-много е безплатно модно ревю и безценен източник на идеи за шик, фешън и стил.

Бежово-телесни нюанси, тоалети от дантела, малки черни рокли, дълги рокли, драпирани като антични елински хитони, разпилени прически и умерено количество бижута е единодушната визия, която актрисите от целия свят демонстрираха през последната седмица в Кан.

Сандали с платформи, тук-там сияещо червено (но рядко, защото повечето актриси очевидно са на мнение, че във Франция трябва да дефилира изисканият и скромен шик, а не лустросаните по американски старлетки)…

Мъжете са раирани, жените са дантелени, но всички са декорирани много деликатно и без натрапчиви послания.

Лично за мен изненадващо беше наблягането на минимализма: но някои известни и не толкова известни хубавици като руския супермодел Наталия Водянова, новата звезда Астрид Фрисбей и ослепителната Росарио Доусън се доверяват на откровения минимализъм, докато други като Сара-Джесика Паркър и китайската хубавица Фанг Бинг-Бинг залагат на ретро стилистиката с много перли, дантели и романтични къдрици в косите.

Китайската инвазия – както навсякъде в останалите сфери на живота – е неудържима и азиатките си служат прекрасно с изразните средства на големите модни къщи. Само че имат едни недостатък: не са снажни блондинки!

За сметка на това скандинавският еротичен модел Виктория Силвстед сияе в сребристата си рокличка, както и новото име Селин Дюран, френското нежно цвете Клеманс Поези и другата французойка (с италиански корен) Ванина Джоканте, които са руси, женствени и невъзможно красиви.

Също и загадъчната извънземна блондинка Тилда Суинтън е удивително елегантна в атлазените си, семпло скроени дрехи.

На кино форума се разходиха последният хит на PRADA – пъстроцветната раирана рокля, доста вещи на Chanel и много вечерни тоалети на новата топ марка Marchesa.

Галерия Обзор от Кан
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg