Автор: Jessie
Публикувано на: 13.05.2011 18:42:05

Рейтинг:

Фланелени

Имах приятелка, която си обличаше тениска с идиотски надпис всеки път щом изпаднеше в тъпо настроение. Сещате ли се, от ония послания от сорта на „Изяж бобър – спаси дърво“ или „Баба Яга ми е леля“.

От тая приятелка се научих да се блещя в надписите по фланелките на хората. И сега съм истински ценител. Нищо не ме е разсмивало така както нарисуваният мечок с нощната шапчица, под който пише „Без моето сутрешно кафе не се чувствам човек“.

Навярно, за да се хилиш на фланелените послания също трябва да си в подходящото настроение. Напоследък обаче тениските, които са актуални наистина създават настроение.

Модни са например миличките муцунки от филмите на Дисни (някои от тях са надраскотени като с последния молив на художника). Фешън са и репродукции на прочути художници като Ван Гог, Алфонс Муха и Климт. Друга мода са неочакваните изявления като например „Обичам розово“ върху синя блуза или тези, които призовават към опазване на природата, спасяване на китовете, осиновяване на пандите и други подобни.

Понеже е ясно, че тениските ни спасяват в милион ситуации, можем да си подберем забавни и актуални щампи като малки и сладки плюшени зайчета с шмайзери в сладките лапки и надпис „най-добър снайперист“. Или грозно нарисувани момиченца със зли мутри, носещи посланието „таткова любимка“.

Смешно е. И повдига настроението. На всички наоколо.

Снимки: polyvore.com

Фланелени послания
Фланелени послания
Тагове: облекло, блузи
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg