Автор: Jessie
Публикувано на: 28.05.2011 18:16:37

Рейтинг:

Красотата

Блейк Лайвли, Дакота Фанинг, Диане Крюгер, Кийра Найтли – това са все имена на момичета, станали звезди от съвсем млада, още тийнейджърска възраст. И всички те могат да се похвалят с възхитителна, гладка като на новородено бебе кожа. Което си е постижение, имайки предвид, че очарователните им, свежи лица са подложени на често денонощна интервенция: гримове, ослепителни прожектори, фото-светкавици.

 

Наистина лицата на актрисите са основното им оръжие по пътя към успеха, но тези момичета боравят с оръжието си много професионално, трябва да признаем. Тъкмо затова грижата за кожата става приоритетно занимание за тези хубавици. Понеже безкрайната въртележка от снимки, представления, концерти и коктейли (които са задължителни и хич не е весел ангажиментът да присъстваш на поредното парти с чичковците от бранша), та безкрайният низ от задължения е изпитание за кожата на лицето.
 
Естествено, всяка от известните красавици има тайни, които не би обявила за нищо на света, но общото е, че всички декларират: „Сваляне на грима след работен ден, независимо от часа на приключването му”, категорична е младата Дакота Фанинг.
 
„Нанасяне на овлажняващ гел, по възможност да е био и предназначен за чувствителна кожа. Най-добре новият артикул на Chanel – Hydra Beauty с екстракт от камелия”. Издава се Блейк Лайвли.
 
„За създаването на ефект „естествена руменина” задължително се ползва дебела четка за руж. Много е важно правилно да се подбере цветът на ружа. За блондинките – розови оттенъци, за брюнетките – червени, а за рижите – корал или оранж. Под ружа се нанася тънък тониращ слой фон дьо тен, за изравняване на тена.” – това е хитрината на Кийра Найтли, която инак е бледа и кльощава.
 
„Ефектът на сияещото лице, с който е така прочута Диане Крюгр, се получава в резултат наслагването един върху друг няколко много тънки пласта козметика. Като начало нанасяте крем. После с четчица разнасяте старателно фон дьо тен. Около очите и край носа поставете тонираща основа със светлоотразяващи частици. И накрая напудрете лицето с прозрачна пудра – също тънък слой”, съветва визажистът на актрисата, изиграла Хубавата Елена в „Троя”.
Красотата на бледата кожа
Красотата на бледата кожа
Красотата на бледата кожа
Красотата на бледата кожа
Красотата на бледата кожа
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg