Автор: Jessie
Публикувано на: 28.05.2011 17:15:59

Рейтинг:

Lena

Познавате ли Лена Хошек? Аз чистосърдечно си признавам, че не бях чувала за нея. Но като видях великолепната й колекция „Пролет 2011” и мигом се превърнах във верен фен.

 

Понеже Лена (Lena Hoschek) е така прецизно неглиже, че чак във възторг да изпадне човек.
 
Колекцията е идеална за всички учителки, социални работници и прочее дами, които са професионално задължени да бъдат мили, лъчезарни и отзивчиви. Длъжни са също така да спазват работния дрескод на приличието, но имат възможност да проявят фантазията си. (Лена Хошек е неподходяща за строги банкови чиновници. Ако сте на работа в ПОЛИТИКАТА – не си и помисляйте за тези тоалети. Но ако сте отразяващ журналист в същия сегмент, Лена е вашият човек).
 
Полите в тази колекция са до коляното и никога не се качват над него. Или са прилежно вталени (много е секси тази визия), или са приветливо разкроени.
 
Ризите са светли с фльонга вместо деколте. Какво по-целомъдрено от това. Щеше да е целомъдрено, ако не бяха комбинирани с леопардови чорапи.
 
Деколтетата на роклите са сърцевидни, а цветовете като цяло са ръждивочервени и горчичено жълти.
 
Облеклата в колекцията на Lena Hoschek са делови, но стават за безчет импровизации, които могат да доведат до небрежна хипи визия или вечерен парти-блясък.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg