Автор: Jessie
Публикувано на: 26.04.2011 11:11:29

Рейтинг:

Пролет

Вече казахме, че един от модните стълбове, на които се крепят колекциите тази пролет са ярките, дори неонови цветове. Така си е, но не бива да забравяме, че където има един полюс, задължително съществува и втори: неговата противоположност. Затова пролетта, че и лятото, ще бъдат бели. Чисти и невинни. И определено лесни за комбиниране с всичко останало.

 

Рокля, костюм или аксесоари в бяло обезателно ще ви помогнат да привлечете вниманието към себе си. И звездите отлично знаят това. Даже Хелена Бонъм Картър, която обикновено е отдадена на вещерското черно, и Мегън Фокс, която си умира за сексуално провокиране в облеклото си, започнаха да обличат бяло.
 
И разбира се, по-мургавите девици като Риана, Ева Мендес и Дженифър Лопес, прекрасно знаят, че бялото ги кара да блестят, затова не го оставят неизползвано.
 
Същото се отнася до абсолютните модни фенки Камерън Диас и Гуинет Полтроу. В Холивуд казват, че „Ако Камерън и Гуинет облекат нещо, то вече е моден писък“.
 
Великата Мадона не е забравила младежките си страсти към белите дантели и ето, че и напоследък се явява в бяло по светски събития. Същото можем да кажем и за лошото момиче Линдзи Лоуън: когато потрябва да се представи в благоприятна светлина, рижата лудетина надява бялата блузка. По същия начин постъпват и Кристина Агилера, и Скарлет Йохансон.
Галерия Бяла пролет
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg