Автор: Jessie
Публикувано на: 12.05.2011 10:49:19

Рейтинг:

Бяла

Сестрата на новобрачната Катрин, херцогиня на Кеймбридж - Филипа (Пипа) Мидълтън извика възхищението на фотожурналистите и папараците по света. В дните след сватбата на английския престолонаследник и хубавата му избраница, Пипа Мидълтън беше най-обсъжданият човек на планетата. В психологията си има много точна формулировка на процеса и тя означава горе-долу следното „като не можеш да изразиш нещо, пренасяш емоционалния си интерес върху друго, сходно, с което заместваш първото“… Така или иначе, след като вече е забранено да се клюкари по адрес на Кейт Мидълтън, защото е принцеса и протоколът я превръща в недосегаема богоподобна персона, ние значи ще се занимаваме с нейната сестра.

Хубавото е, че Пипа засега не е направила нищо нередно. Освен дето на сватбата на сестра си облече роклята на Камерън Диас.

Камерън е една от любимките на Америка, звезда на Холивуд и прочута надлъж и нашир с добрия си вкус към облеклото. Та, Камерън се появи на раздаването на наградите "Златен глобус" 2010 с алена рокля на Alexander McQueen от есенната колекция за 2009г. Както обикновено актрисата беше много стилна и елегантна.

И на царската сватба Пипа Мидълтън се беше нагиздила със същата рокля. Обаче бяла.

Какво лошо има в това – питат се непредубедените, роклята да не е ушита специално за Камерън Диас? Освен това бедната Пипа беше надянала рокля от същата модна къща, в която бе изработена булченската рокля на сестра й – херцогиня на кеймбридж. (Говори се, че Катрин изрично е организирала нещата така, че сестра й стилово да й подхожда по рокля и прическа.)

Да така е, но в света на богатите и прочутите очевидно да облечеш рокля, вече разходена от друга мадама, е смъртен грях.

Не знам какво е вашето мнение, но според мен и двете задочни претендентки за роклята на Alexander McQueen са еднакво красиви и няма причина за размишления: облечени са отлично!

Бяла и червена
Бяла и червена
Бяла и червена
Бяла и червена
Читателски коментари

Анонимен 2011-05-12 13:37:32 0 отговори

Анонимен

Не мога да разбера само кой определи тази антипатична персона Камерън Диас за красавица и за модна икона. Тя е поредното доказателство как може пресата изкуствено да превърне жена с абсолютно посредствена, дори неприятна външност, в хубавица, с която на всичкото отгоре хората трябва да се съобразяват какво да облекат. Колкото до тоалета не е важно, че е същият (което не е и точно така), а че на Пипа и стои в пъти по-добре.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg