Автор: Jessie
Публикувано на: 15.04.2011 16:33:40

Рейтинг:

Черната

Черната пола е най-универсалната дреха на света. Разбира се, има се предвид нашият, цивилизован по европейски свят. Никого не искам да обидя, но в Централна Африка черната пола само ще пречи, в Азия има далеч по-интересни облекла, а в Близкия Изток може и да ви убият с камъни, ако се появите на публично място с проста като фасул черна пола.

 

Това не е тема за разискване днес, сега ще си говорим за значително по-приятни неща. Каквото се явява черната пола по нашите географски ширини. И така:
 
В гардероба винаги има място за една черна пола. Тя спасява жената в ненадейни, непредвидени, напечени, изискани, неформални и всякакви други ситуации. Когато не ви се мисли как да се облечете довечера – черната пола е идеална. За строгия офис – подхожда черната пола. За градинката с катерушките, където да разходите детето в събота – пасва черната пола.
 
Черната пола е благословия, но тя е и благодатно поле за развитие на артистичната фантазия. Дизайнерите предлагат всевъзможни кройки и дължини поли за този сезон. Единственото общо помежду им е, че са черни.
 
Ясно е, че фаворитът е правата, тясна пола до коляното, с издължена талия. Но има още много-много нейни подгласнички. Някои са от копринен шифон и са ефирни като криле на нощна пеперуда. Други са кадифени, трети са бродирани, а четвърти искрят от камъчета и пайети.
 
И най-важното какъвто и модел черна пола да изберете, тя отива на всички цветове и всякакви стилове!
Галерия Черни поли
Тагове: облекло, поли
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg