Автор: Jessie
Публикувано на: 01.04.2011 13:46:22

Рейтинг:

Цветовете

По традиция, със съживяването на природата през пролетта и цветовете в модата стават по-живи. Същото се отнася и за цветовете на лака за нокти.

Тази пролет на гребена на модната вълна са нежните акварелни отенъци. Вероятно, за да „не се бият“ с неоновите тенденции при дрехите. И за да хармонират с ретро романтиката, която шества по подиума.

Романтични, леко замъглени са цветовете на лаковете за нокти, които козметиците лансират през новия сезон: синьо, виолетово, сиво. Естествено и всички изящни розови тонове са включени в тази палитра.

Ноктите, покрити с блед телесен лак, също са много актуални. Ако трябва да спазвате строги офис правила, тези нюанси са точно за вас. Важното в случая е лакът да блести. Не избирайте матови флакончета.

Небесните оттенъци са новата мода, която пленява сърцата освен на подрастващите и на любителките на красотата на всякаква възраст. Светло синьо, леко матирано и ще сте неотразима.

Прасковеното и нежно розовото – са романтичните елементи на тенденцията. Този маникюр е винаги на място и в никаква среда не може да ви злепостави – точно напротив, ще покаже старателната ви грижа и хубостта на ръцете ви.

Лавандулата успокоява не само с аромата, но и с финия си цвят. Виолетовите нокти са непреодолимо оръжие за спокойно ежедневие. Освен това са хит номер едно през тази пролет. Лилавият маникюр хармонира с всякакви цветове облекла.

Металически сияния на ноктите се появиха още през есента, но и пролетните тенденции работят в същата посока. Особено фаворизирани са синият металик и перлата. Освен това всички известни на планетата метали могат да украсят ноктите ви: мед, бронз, злато и сребро.

От известно време е супер актуално особеното лакиране, при което долната част на нокътя, където в естествено състояние се намира бялата дъгичка, се оставя бяла или допълнително се подчертава в бяло. Естествено версията „френски маникюр“ продължава да е актуална. В момента любима комбинация на модните следовници е черно-бялата.

Галерия Нокти и лак
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg