Автор: style
Публикувано на: 20.12.2010 16:59:42

Рейтинг:

Цвят

2011 е не само нова година от календара, тя дава началото на ново десетилетие. То ще доведе не просто до лека промяна, а до изцяло ново поколение на мисълта, социалното общуване, естетическите стилове и модата като цяло.

 

Новото десетилетие ще бъде наистина различно. Господстващата тенденция от последните десет години – военната мода ще бъде запратена в дъното на гардероба, а цветовете на косата ще претърпят сериозни промени.

 

Четейки по-долу, вие може би ще останете с впечатлението, че 2011-та ще е годината на дивите тонове, но по-същественото, което искам да ви кажа е, че правилото в прическите и цвета на косата ще бъде само едно –  Промяна.

 

Да, промяна, изберете вашия нов цвят и прическа, които ви харесват, цвят, който ви кара да се чувствате уверени и не ви превръща в поредната сянка на последния крясък на модата. Намерете своята нова визия.

 

И ето го вашето вдъхновение, голяма част от известните момичета вече добиха съвършено нов вид, от който може да се възползвате и вие.

 

Вижте!

 

Аби Лий Кършоу (модел) - eдин от първите модели подложили се на рязка промяна – от незабележима брюнетка за един ден се превръща в платинена блондинка. Вземете пример от нея и променете косата си от раз.

 

Наташа Поли (модел) - обратно на предишната си колежка от класическа блондинка, тя смени визията си и вече е тъмнокоса. Различният и външен вид я отличава от морето русокоски и и придава по-свеж вид, и може би пет години по-малко.

 

Енико Михалик (модел) - доста смело, от обикновено кафеникава тя се превърна в огнена кралица. Невероятна промяна и рядък сексапил е постигнала с новия си цвят.

 

Риана (певица) - премина през всякакви цветове, но последно от блондинка се превърна в червенокоса. И това не е всичко, естествено смени и няколко нюанса на червения цвят. Какво ли ни очаква още?

 

Ема Стоун (актриса) - отборът на червенокосите загуби един играч, актрисата се присъединява към блондинките, промяната е радикална, но и отива.

 

Е дами, всичко е във ваши ръце, промяната е вашият начин да посрещнете следващата година, тя е нова, защо не, бъдете и вие нови?!

Цвят на косата - тенденции 2011
Цвят на косата - тенденции 2011
Цвят на косата - тенденции 2011
Цвят на косата - тенденции 2011
Цвят на косата - тенденции 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg