Автор: Jessie
Публикувано на: 11.03.2011 13:47:06

Рейтинг:

Да

Дита фон Тийз е най-прочутата звезда на бурлеската (пародиен сценичен жанр, означава „комична имитация“, извънредно популярен в САЩ). Дита е и един от най-популярните pin-up модели (модна фотография, повлияна от стилистиката на 50-те години). Дита фон Тийз винаги подчертава, че източник на вдъхновението й са киното и фотосите от 1930-та до ранните 1950. Много жени следват тази ретро тенденция на позабравена изисканост и блясък. Ако искате да наподобите съвършените звезди от този лъскав период или да внесете ретро романтика в имиджа си, стилистиката на Дита фон Тийз може да ви подскаже забавни хитрини.

Например:

- Носете под роклята пристягащ корсет. Дита е известна с любовта си към този еротичен елемент на облеклото, с който кара формите си да придобият очертанията на пясъчен часовник.

- Пристегнете талията, това е част от винтидж стилистиката. Дита носи поли с висока талия, някои от които са подчертано разкроени надолу.

- Подберете повдигащи и щедри сутиени. Ако се налага, поставете им подплънки. Pin-up визията предполага изрязани деколтета. Дита фон Тийз е започнала кариерата си като продавачка на дамско бельо и твърди, че е специалист познавач на тази част. Водещи фирми се надпреварват да я ангажират като дизайнер на изискано ретро бельо.

- Релаксирайте в удобни халати и нощници. Дита обожава да почива в кашмирени или копринени домашни дрехи.

- Не отбягвайте удобството: най-прочутата pin-up звезда притежава изобилие от перфектно ушити, широки и свободни панталони. Разбира се, носи ги с опасно високи токове.

- Подправете любовния си живот с малко секси бельо. Дита носи корсети, колани с жартиери, дълги чорапи с дантела и ръб отзад по време на нейните бурлеска представления и съблича всичко докато остане по жартиери.

Черното винаги е било шик. В лъскавите, пищни тоалети на Дита, черният цвят сякаш празнува рождения си ден.

Всички казват, че е време да официализираме зеления цвят. Дита фон Тийз го прави с атлазена рокля, пристегната в талията. Подчертана с контрастни нюанси като пурпурни обувки и турско синя огърлица, зелената рокля сияе царствено.

Бурлеската е представление на чистата еротика, обгърната в много пера и ретро носталгия. В нея няма непристойна голота, съблазънта се поднася съвършено пакетирана. Това значи корсети, пристягащи талията, които подчертават бюста и задните части. Означава също и дълги копринени чорапи, те са великолепни, оптически издължават краката. Ветрило или шал от пера ще ви дадат подкрепа с веселото си присъствие. Имате нужда от вдъхновение? Няма проблем, Дита неотдавна издаде книга, посветена на съблазняването.

Дита фон Тийз върна модата на убийствено червените червила и бледата, млечна кожа. Фино подчертаните с очна линия клепачи и вълнистата винтидж прическа също са нейна запазена марка. Как да се гримираме и сресваме като pin-up модел ще ни разкрие видео урокът „How to be a pinup model“

Галерия Дита фон Тийз
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg