Автор: evelita
Публикувано на: 07.03.2011 12:35:26

Рейтинг:

Dior

Dior се превърна в първата модна къща, която представи новата си колекция по време на Парижката седмица на модата без главния си дизайнер. Джон Галиано (John Galliano) бе позорно уволнен, след антисемитско изказване и запис, в който казва, че се възхищава на Хитлер.

Dior представи колекцията си Есен/Зима 2011г. в музея "Роден" в Париж. Заради скандала обаче, ревюто не се увенча с особен успех. Вместо представяне в градините на музея, новите модели бяха показани на кратка презентация. Ревюто не бе уважено от традиционно присъстващите звезди, като сред гостите можеха да се забележат единствено по-малко известни и позабравени лица.

Все още не е ясно каква ще бъде съдбата на собствената марка на Галиано. Марката на дизайнера не може да оцелее без финансовата подкрепа на Dior, тъй като модната къща притежава 92% от нея.

Междувременно провинилият се дизайнер се извини публично за скандалните си изказвания. Той замина за САЩ, като възнамерява да прекара известно време в клиника за лечение на алкохолна зависимост в Аризона, в която са се лекували звезди като Елтън Джон и Донатела Версаче.

Припомняме ви, че Джон Галиано е един от най-популярните и талантливи модни дизайнери в света. Сред най-известните му клиенти се нареждат покойната принцеса Даяна, Кейт Мос, Карла Бруни, Кайли Миноуг, Мадона, Риана. Дизайнерът работи за Dior от 1996г. насам.

Dior официално се отрече от Галиано
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg