Автор: Jessie
Публикувано на: 14.04.2011 18:04:21

Рейтинг:

Дита

Кралицата на бурлеската Дита фон Тийз уверява, че може да се създаде перфектен образ на блясък и женственост абсолютно самостоятелно, без помощта на професионалисти и стилисти.Тайните на макияжа и прическата хубавицата доверява в най-новата си книга „Do-it-yourself beauty book“.

 

Дита вече издаде книга, наречена „Стрийптийз“, с луксозни фотографии от нейната 20-годишна свръхуспешна кариера.
 
Това че една от най-ефектните жени в шоубизнеса доверява своите умения за създаване на красота е чудесно, още повече, че самата Дита се кълне, че винаги оформя своя звезден имидж абсолютно сама.
 
В книгата на Дита се обяснява как правилно се нанася гримът и как се избират дрехите според случая. Знаменитата кокетка споделя тайните си по отношение грижа за кожата и косата, а също и дискретните правила за неотразимо поведение. Звездата на бурлеската съветва какво да се предприеме, за да се приведе във форма умореното лице: блясъкът за устни освежава, компактната пудра оправя тена, а тъмните кръгове под очите се крият със слънчеви очила. „Уморени ли сте, облечете обикновена права черна пола или ниски балетни пантофки – хем ще сте шик, хем ще си отморите крачката“, казва Дита.
 
Имайки предвид, че при всяко свое светско появяване тя е без грешка, със сигурност, трябва да се доверим на преценките и съветите й.
 
„Аз колекционирам вещи от 30-те, 40-те и 50-те. И ужасно харесвам прическите от онези времена“ – споделя мадам Тийз. И спокойното, овладяно поведение на жените от първата половина на 20-ти век е много секси, според прочутата танцьорка, не е нужно да демонстрирате интереса си към някой мъж, оставете го той да се навърта около вас.
Дита фон Тийз с безценни съвети за перфектния образ на жените
Дита фон Тийз с безценни съвети за перфектния образ на жените
Дита фон Тийз с безценни съвети за перфектния образ на жените
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg