Автор: Jessie
Публикувано на: 12.04.2011 18:34:30

Рейтинг:

Джинсов

Рядко има жена, в чийто гардероб да липсват дънки. Те са стилни, удобни и секси. Но отиват ли на всички? Отговорът е абсолютно „да“. Стига да знаем как да ги подберем според собствената ни фигура.

Винаги трябва да се пробва дънковият панталон преди покупка. Етикетът указва само приблизително, защото номерът на една марка може да бяга с няколко сантиметра от номера на друга, а това е значителна разлика.

Ако съществуват съмнения, изборът трябва да падне върху тъмния модел. Тъмните джинси изглеждат по-скъпи, по-нови и седят по-добре на всяка фигура.

Ако се комбинират с обувки на ток, дънките изглеждат като елегантна дреха. Всичко, съчетано с маратонки, моментално попада в графата „спортни“.

Ако се закупят дънки с изсветлени елементи: джобове, колена, задни части, те мигновено привличат погледите към съответната светла част. При широк ханш или не особено прави крака, или друго несъвършенство, е добре да се избягват подобни дънки с изсветлявания.

Безнадеждно е остарял фасонът на джинсите с ниска талия. Сега актуални са високите талии. За всички останали модели изборът е свободен: и широкият клош, и свръхтесните ластични крачоли, и широките мъжки джинси, и онези с късите 7/8 крачета.

Правите дънки: изглеждат добре на всякаква фигура. Визуално издължават ръста и правят фигурата стройна. Отиват на всякаква обувка.

Скъсеният крачол: отива само на дългокраки. Тъмната версия прави бедрата много стройни.

Ластични дънки: добавят извивки на ъглеста,момчешка физика. Подхождат най-вече на ниски патъци и балетни пантофки, но седят главозамайващо и с 10 см. ток.

Широките джинси тип „взех ги от гаджето“ седят чудесно на по-пълна фигура. Отиват и на ниски, и на високи обувки. Може и да са широки, но не бива да са торбести. Ако са много избелели, биха изглеждали стари и износени, хубави са само в тъмен вариант.

Снимки: www.denimology.com

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg