Автор: Jessie
Публикувано на: 20.05.2011 11:06:49

Рейтинг:

Гардероб

Този сезон ярките (направо към неонови) цветова са страшно актуални. Те присъстват на подиума в различни съчетания, а присъстват и в живота на известните лица. По-смелите от нас могат да ги изнесат  и на улицата. Jil Sander, Fendi, Gucci, Prada и много други водещи марки направо ни облъчват с идеи за наситени цветови комбинации. Ярката цветова гама дори вече има свое модно название: color block.

 

Тук можете да разгледате как звездите носят тоалети с ярки цветове, за да не се колебаете при избора им и - също така – да не се получават грешки в съчетанията.
 
Идеята, която може да се заимства от Сара-Джесика Паркър, Ева Мендес, Дрю Баримор, Оливия Палермо или Риана е, че силните цветове трябва да се комбинират с черно. Или с неутрално бежево. 
 
Черните аксесоари придават елегантност, а съчетанието с неутрални, телесни обувки и чанти снижава шанса за грешка при избора.
 
Някои като Джулиан Мур, Риана и Дре Хемингуей съчетават смело ярки цветове с… ярки цветове. Ето това е истински color block!
 
Яркото се съчетава със златисто – подчертава превъзходно загорялата кожа. Имайте го предвид в комбинирането на летния гардероб.
 
Сияещите, наситени цветове са предпочитани за дълги вечерни рокли, защото привличат вниманието на всички. Така мислят Ева Мендес, Джесика Алба и Сара-Джесика Паркър.
Галерия Ярки цветове
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg