Автор: Jessie
Публикувано на: 10.05.2011 13:10:17

Рейтинг:

Georges

Georges Chakra е ново име в света на модата. Обаче е много обещаващ талант, запомнете го. След като представи пролетно-лятната си колекция за 2011г. на Парижкото модно изложение, Джордж Чакра замина за Ню Йорк, за да дефилира там с есенно-зимната си колекция 2011-2012.

Плодотворният дизайнер е от арабски произход, но въпреки това, или тъкмо заради това неизменно подчертава женското тяло, женската изразителност и съблазънта у жената.

Остават броени дни до абитуриентските балове, които по традиция демонстрират най-официалния, лъскав и скъпарски стил. На младите, хора, които ще отпразнуват първия си бал, ще е полезно да погледнат предложенията на Джордж Чакра за официални облекла.

От лейбъла казват, че лятната им официална колекция е вдъхновена от майката природа и са доволни от постигнатия баланс между фантазия и грация. И, че идеята червеният килим да се превърне в градински празник на пролетта продължава да ги вдъхновява.

Ефирният шифон, цветните мотиви, игривите силуети и нестандартните решения в тази колекция на Georges Chakra създават изключително младежка линия официални облекла, в която има живот, оптимизъм и финес, поднесен с усмивка.

Снимки: fashioninquisitive.com

Галерия Модна Чакра
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg