Автор: Jessie
Публикувано на: 27.04.2011 10:23:02

Рейтинг:

Хипи

Въпреки че истинските хипита вече са побелели старци, модата на пъстрите и безгрижни облекла надживя времето им. Наистина, лайфстайлът на хипарите отдавна е изгубил тълпите последователи (само си помислете колцина днес биха живели в комуна без ток, мобилен телефон и телевизия). Въпреки че житейската философия на възникналото през 50-те и 60-те движение за мир, разчупване на социалните ограничения и дискриминацията, отдавна е изпълнила своята задача, и до днес модата повтаря неуморно облеклото на онези митични хипари, които днес са побелели старци.

 

Хубавото на хипи модата е, че позволява комбиниране на невероятни цветови композиции – особено ако включват цветя и пеперуди – съчетаване на привидно невъзможни за комбиниране материи и побратимяване на стилове, отдалечени един от друг с десетилетия. Хубавото е, че създава настроение, прави деня весел и живота шарен. Хубавото е, че привлича вниманието и разкрепостява без да скандализира. Хубавото е, че може да се носи от всеки без оглед на възраст и физически дадености.
 
Защото философията на хипи модата е възникнала като стремеж към заличаване на различията. От социален, междуполов, религиозен и цветови характер.
Галерия В стил хипи
Хипи ден
Хипи ден
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg