Автор: Jessie
Публикувано на: 18.05.2011 16:46:30

Рейтинг:

Има

Колкото по-голям избор на разкрасителни средства имаме, толкова повече изпадаме в недоумение на какво да се спрем.

 

Ами така си е – ако има два вида червила „светло“ и „тъмно“, изборът ще е чувствително по-лесен.
 
За да не се колебаем пред несметния избор на червила, най-добре е да си зададем първоначални параметри за това „какво ще ми отива“.
 
1. За притежателките на плътни, пищни устни: идеални са приглушените тонове червило бежево, бронзово, кафяво. Никой, например, не е виждал Анджелина Джоли в алено гланцово червило.
 
2. За противоположния случай: много тънки устни – изборът се спира на светлите тонове, понеже те визуално увеличават. За да се уголемят оптически, устните могат да се оцветят и с червило с бляскави оттенъци.Това е тайната на Гуинет Полтроу
 
3. Ако устните са тънки, могат да се очертаят внимателно по външния им контур с блед розов или бежов молив, а после да се нанесе ярко червило. Добавянето на точка блясък в центъра допълнително увеличава устните.
 
4. Цветът на червилото зависи и от цвета на косите. За платинените блондинки са предназначени всички „ягодови“ тонове, капучино и розово-лила. Скарлет Йохансон например често се явява в ягодово-червено.
 
5. За златокоските, рижите и топлите руси хубавици са нюансите в праскова, корал, шоколад, кайсия и коралово-розовите оттенъци. Джулия Робъртс например залага още от младини на оранжевите нюанси.
 
6. На хладните брюнетки отиват ярки тонове – червено, пурпурно, бордо, теракота, алено и малиново. Носителката на „Оскар“ Марийон Котияр е прекрасна в силни, фрапантни червила.
 
7. За дамите в зряла възраст е препоръчително да носят матово червило. Блясък могат да добавят само в центъра на долната устна. Сияйните блясъци са за тийнейджърките.
 
8. Който няма време да се гласи, може набързо да сложи меко червило в бежево-розово. То придава свежест.
 
9. За през деня подхождат матови, неутрални, естествени цветове: праскова, роза, бежево. За вечерни и тържествени събития са идеални силните и бляскави червила.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg