Автор: suze
Публикувано на: 21.12.2010 17:29:24

Рейтинг:

In

Време е да се научите да си слагате очна линия, защото тя е безспорен In в тенденцията на гримовете. Има много начини, също така и продукти с различни накрайници, които могат много да улеснят процеса. Като основна тенденция при грима на очите се налага главно лекият и естествен грим, Out е изкуственото уголемяване на очите и използването на ярки и пъстроцветни сенки. Оставете тези интересни и колоритни визии за модната фотография и дефилетата. Никой не би искал да гледа нарисувани като перата на папагал очи през деня на улицата или в офиса.

Искам да обърна специално внимание на всички български дами, които държат на добрия външен вид и модерния изглед, защото не могат да го постигнат, ако все още си скубят веждите като през 80-те! Тънките вежди са напълно, изцяло и завинаги вън от модата. Вежди тип запетайки, попови лъжички и тирета са Out, Out, Out! Веднага се посъветвайте с козметик и го помолете да оформи веждите ви в нормален вид, а той следва естествено формата на веждите като постепенно изтънява към края.

Стилистите казват да наблегнете на устните при гримирането и отбелязват завръщането на червеното червило като топ на тенденциите. На пазара се предлагат множество нюанси и ако се поинтересувате и пробвате, непременно ще откриете своя цвят и веднъж видите ли се с вашето червено червило, няма да посегнете към друг цвят. Използвайте и молив за устни, за да избегнете разтичането и да очертаете красиво устните.

По-скоро Out са гланцовете за устни и особено тези с блестящи частици. Предпочитайте по-матовите червила, можете да добавите капка безцветен гланц в средата на долната устна, което ще придаде сочност и обем на устните. Изключено е използването на бледо розово червило, осбено на тъмна кожа! Донатела Версаче осъзна тази своя грешка, последвайте я!

С риск да ви стресирам и разочаровам, ще ви споделя, че бронзовият загар е модерен само през летните месеци. Наблюдаваме и тенденция на намаляване интензивността на тъмния тен. На мода е естественият загар, т.е. ако кожата ви е много бяла, не я изтезавайте с безброй часове в солариума, защото освен да заприличате на развален морков и да повредите трайно кожата, няма да постигнете друг и особено модерен резултат. Няколко пъти преди лятната почивка са позволени, за да подготвят кожата за силните слънчеви лъчи, но оставете тежкия бронзов загар на мулатките и негърките - на тях физиологически им седи добре.

За да изглеждате свежи и красиви, използвайте подходяща за вашата кожа козметика, правете си маски и пилинг веднъж седмично и слагайте много лек грим през деня - спирала, светли сенки, червило и малко руж са достатъчни. При вечерния грим е подходящо носенето на опушен грим, той си остава класика. Можете да заложите и на сенки със силно блестящи частици, които ще отворят погледа.

Читателски коментари

Красота - http://zazdraveikrasota@blogspot.com 2011-02-07 12:42:58 0 отговори

Красота - http://zazdraveikrasota@blogspot.com

Много полезна статия, която определено ще ми помогне да съм в крачка с модното гримиране. Благодаря и с нетърпение очаквам още добра информация от вас.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg