Автор: Jessie
Публикувано на: 22.03.2011 11:12:14

Рейтинг:

Какво

Често ли се съветвате с любимия, когато си купувате дрехи? Знаете ли коя дреха мъжете смятат за съблазнителна и коя откровено ги плаши? Англичаните, като главни любители на социологическите изследвания, решават набързо въпроса с проучване, което ни показва какво мъжете считат за съблазнително и какво направо ги дразни в женския гардероб.

Мъжете не харесват широки, безформени панталони, защото смятат, че тези гащи уродливо обезформят женските пропорции. В същото време не одобряват и прилепнали клиновидни панталони, защото те пък излишно излагат на показ повече отколкото е нужно. Мъжете не харесват жена в гащеризон, защото прилича на работник, а не на жена. Не одобряват и прекалено украсяване с ресни, волани и пискюли. Пак по същата причина: жената се превръща в част от мебелировката, но спира да е жена. Не одобряват и жена в мъжки делови костюм. Познайте защо?

Кавалерите ни не харесват да забраждаме главите си с кърпи и онези грамадни слънчеви очила с форма на пеперудени криле, без които ние не можем да преживеем нито едно лято.

Мъжът не харесва широки „гръндж“ рокли, които обезформят тялото на приятелките им „Защо се обличат като бременни още на първа среща, направо не разбирам.“ – казва Бенджамин.

„Мразя жена в гумени ботуши. Обувките на жените трябва да подчертават хубавите крака, а не да ги обезформят с принтове на черепи и разни други измислици.“ – е мнението на Грег.

„Не разбирам защо хубави момичета трябва да носят стил милитъри. Вместо да изглежда привлекателно, имам чувството, че съм излезнал на среща с Фидел Кастро.“ – казва Дон.

„Не обичам жени с прекалено строг офис изглед. Не обичам и такива, които носят прозрачни, прилепнали дрехи и обувки на остър, дълъг ток. Изглеждат като стрийптизьорки. Не обичам момичета с фланелки и раздърпани дънки, приличат на футболисти. Толкова трудно ли е жената просто да изглежда като себе си?“ – пита Стив.

Добре, а какво харесват мъжете, пак според английското проучване.

Разбира се, всички хора са различни и мненията им понякога са абсолютно противоположни: някои харесват момичета с къси поли и на висок ток, а други пола до коляното и среден ток, но има общи неща. Общото е, че мъжете очакват от жената да изглежда като същество от женски пол – не унисекс, не делово и не вулгарно или инфантилно. Мъжете харесват женската дреха да подчертава женствеността и миловидността у жената. Мъжете смятат, че вниманието трябва да се насочва към формите и те да се подчертават, но не нагло да се натрапват. Адски секси им се струва да се покаже някой участък гола кожа, но откровената голота е стряскаща гледка, твърдят британците. Едно добре оформено деколте или голи ръце са предостатъчни, за да развълнуват мъжете. Те обичат рокли с гол гръб и ризки с няколко разкопчани копченца. Обичат и когато дрехата акцентира на женската талия.

„Харесвам дрехи в приглушени, а не в ярки цветове. Също си падам по момичета в раздърпани тениски с открита талия, толкова е небрежно и закачливо. Харесвам и дами в пристегнато палто и френска шапчица.“ - Андрю.

„Обичам момичета, облечени с фантазия. Малко ме стряскат такива, с дрехи от последните колекции, дето лъхат на пари. Правят ме неуверен. Но съчетанието на скъпа вещ и непретенциозни дънки веднага извиква интереса ми.“ - Клаудио.

„Харесвам каквото и всички останали мъже: вечерните рокли, обувките на ток, малко козметика. Всички жени носят дънки, а роклите им отиват толкова повече“ - Сам.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg