Автор: Jessie
Публикувано на: 30.03.2011 13:59:42

Рейтинг:

Къса

Тези дни ви запознахме с модните прически при дългите коси: права, леко влажна с много и блестящи украшения. Време е да отдадем дължимото и на другия фаворит на сезона – хипер късата подстрижка.

На пролетните ревюта обикновено най-смелите стилисти подстригват своите манекенки, защото през лятото дължината регулярно се скъсява. Но това струва скъпо, тъй като момичетата печелят повече от фотосесии с дълги коси и се противят на подстригването. Така че най-лесно можем да се ориентираме в модните тенденции на прическите като огледаме главите на холивудските звезди от шоубизнеса.

Актрисите и певиците са обзети от страст по хиперкъсата коса и екстравагантно комбинират гладките си, гелосани прически с вечерни рокли. Сред авангардните хубавици, избрали модните къси подстрижки, са Тилда Суинтън, Кийра Наитли, Риана, Ема Уотсън, Хали Бери и модната маниачка Виктория Бекъм.

Тилда Суинтън е призната за най-необичайната икона на стила. С нейната унисекс визия и хладен сексапил е предпочитана от много дизайнери и режисьори. В момента е рекламно лице на Pomellato, известна на запад марка за бижута.

Кийра Найтли е лицето на кампанията "Ready to wear" на Chanel. Това е линията за конфекция на Chanel, където ефирната Кийра се явява с простичка къса подстрижка на черта. Със същата прическа мис Найтли е снимана и на корицата на януарския Вог (Vogue), където представя съвършен ретро имидж с късичка прическа на черта. Фотосесията се нарича „Ренесансово момиче“, макар че ренесансът се простира само до 20-те и 30-те години на 20 век.

Поп звездата Риана се прочу още повече откак направи косата си пламтящо червена, а от началото на тази година я носи и съвсем къса с лек пънк привкус.

Друга звезда с пънк уклон е Хали Бери. Тя обикновено се подстригва късо, но тази година беше с оформено пънк-гребенче дори на церемонията по раздаването на Оскарите.

И накрая можем да дадем за пример легендарното каре на Виктория Бекъм, но нея попринцип не я броим, защото тя всяка седмица е с различна дължина на косата.

Галерия Къси прически
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg