Автор: Jessie
Публикувано на: 02.05.2011 17:31:49

Рейтинг:

Катерина

На 29 април светът се вълнуваше от кралската сватба, сполетяла Англия, повече от всичко друго на планетата. Милиони въздишаха и споделяха трепетите на сърцето на новата кралска снаха и хубавия й принц.

Принцеса Катрин, Херцогиня на Кеймбридж, с други думи Кейт Мидълтън, с рокля на Alexander McQueen, направена от Сара Бъртън, с корона от Cartier и обеци от лондонския бутиков бижутер Robinson Pelham преживя своя звезден миг и като Пепеляшка се омъжи за мечтания принц – Уилям, престолонаследник на Велика Британия.

Казват, че короната е изработена по поръчка на прадядото на принц Уилям за съпругата му т.е. майката на днешната кралица на Англия. Кралицата майка дала на дъщеря си Елизабет красивата кралска диадема, когато днешната кралица навършила 18-годишна възраст. На 29 април ослепителното бижу красеше сериозната и перфектна глава на новата английска принцеса.

Имайки предвид колко недостъпна беше позицията „принцеса“ за старата Камила, някогашна нещастна любов за таткото на Уилям, а днес херцогиня и кандидат кралица (стана объркано като в латино сериал, нали), то Кейт Мидълтън е истинска късметлийка да се пребори с отколешните кралски правила и да нахлупи кралската корона.

Хералдическите връзки са преплетени като моряшки възел, затова е по-добре да ги зарежем и да се занимаем с кралската снаха и нова принцеса – лейди Катрин.

Времената адски са се променили, щом като принцът на Англия може да се жени за която си поиска, си мислим ние, макар че не е точно така. Имайки предвид, че родителите на новата принцеса са едни от сериозните английски богаташи, не бива да си мислим, че принц Уилям „се минава“ с тази женитба.

Може би няма аристократична титла, но нашата девица е родена със сребърната лъжичка в уста т.е. си има богаташките привилегии. Най-малкото можем да прегледаме нейни снимки от стари времена и да отсъдим, че прецизната Кейт винаги се представя подобаващо на светски събития, винаги демонстрира премерен стил и изисканост, винаги понася журналистическото внимание с финес. Дори и облечена като диско кралица, излъчва авторитет. Херцогиня Катрин от Кеймбридж е родена за професията кралица. Да й е честита!

Галерия Кейт Мидълтън
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg