Автор: Jessie
Публикувано на: 28.03.2011 11:25:55

Рейтинг:

Кейт

Кейт Уинслет, която ние си знаем от „Титаник“, направи римейк на любим на американците филм „Милдред Пиърс“ (Mildred Pierce). Премиерата се състоя в Ню Йорк на 21 март.

Отвъд новата си лента обаче, Кейт Уинслет беше заета да осъществи собствения си проект, наречен „Златна шапка“. Това е книга (няма много за четене в нея, спокойно!), където двайсет холивудски знаменитости са се фотографирали с една и съща шапка. В проекта участват приятелите на Кейт – Джъд Лоу, Мерил Стрийп и Марион Котияр, също й Лив Шрайбър, Наоми Уотс и Бен Стилър. Свои портрети със златна шапка са дали и Кристина Агилера, Деми Мур, Илайджа Ууд, Хавиер Бардем и Джулиан Мур. Освен снимките, Кейт е помолила своите колеги да запишат какви биха били първите им думи, ако проговорят след дълги години мълчание.

Странният проект „Златна шапка“ бил започнат от хубавата Кейт след като узнала за съдбата на исландеца Кели Ериксдотир, който страдал от тежка форма на аутизъм и се борил със страшни усилия да започне да общува със света наоколо. Сега Кели пише стихове и в тях разказва за вълшебна шапка, която помага на хората с ауристични прояви да общуват с другите.

Тъкмо това е и златната шапка, вдъхновила Кейт Уинслет.

Продажбите на книгата ще влезнат във фонд за изследване и лечение на аутистичния спектър. Фондът, както се досещате, също се нарича „Златна шапка“.

Галерия Кейт Уинслет
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg