Автор: vladi
Публикувано на: 28.04.2011 17:07:20

Рейтинг:

Колекция

Българката модна марка Andrews Fashion Studio представи облеклата и аксесоарите си за пролет/лято 2011, които вече могат да бъдат намерени във всички магазини на веригата, а ето какво споделят от компанията за своята нова колекция:

„Колекция пролет/лято 2011 на Andrews Fashion Studio продължава да налага концепцията TOTAL LOOK и то много успешно. Това се вижда във всеки детайл и акцент на дрехите, обувките и аксесоарите. Всеки отделен елемент или комбинациите от няколко създават усещане за комфорт, елегантност, стил и много енергия. За това допринася и палитрата от цветове – бяло, зелено, тюркоаз, нар, камел, на които залагат дизайнерите на Andrews Fashion Studio.

Искаме да започнем със спортното двулицево сако – един от хитовете в колекцията и модел, който не сме срещали на българския пазар. В комбинация от бежово и синьо, то е идеалният избор за нощно яхтено парти или разходка по морския бряг.

Спортните панталони и дънки с вталени кройки подчертават перфектната фигура и същевременно ви подсещат, че пролетно-летният сезон изисква редовни посещения на фитнес залата. Може да избирате между класическото бяло, синьо, сиво и черно. Представете си комбинация от панталон от линията Casual Sport, пуловер с черно-бели линии или тениска с преобладаващо зелено и спортни обувки с акцент в същия цвят – TOTAL LOOK, който определено трябва да имате в гардероба си. И бихме добавили “Перфектна визия и много секси”.

Естествените и висококачествени материи, гарантиращи комфорт и перфектна визия, на които залагат колекциите на Andrews Fashion Studio, отново ги правят предпочитан избор от мъжете. Ризите задължително са от 100% памук – удобство дори и в най-горещите летни дни. Спортните панталони са комбинация от памук и специален еластан, който предоставя максимален комфорт при движение или дълго пътуване. При костюмите естествените материи също са водещи – памук, лен, студена вълна – елегантен лукс и високо качество.

Колекция пролет/лято 2011 на Andrews Fashion Studio е за мъжа с откривателски дух, търсещ нови хоризонти. За мъжа, почитател на класиката и постигнал мечтите си. За мъжа с огън в кръвта, движещ се по-бързо от вятъра.”

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg