Автор: Jessie
Публикувано на: 30.03.2011 10:56:31

Рейтинг:

Куклите

Като дете Жана Ланвен (Jeanne Lanvin) обожавала куклите. Шиела им роклички постоянно. Като пораснала започнала да шие дрехи за истински жени, но все ги натъкмявала като кукли.

Днес креативен директор на Lanvin е Албер Елбаз, но и той се стреми да поддържа имиджа на един от най-изтъкнатите френски модни лейбъли: тоалетите с тази марка правят от жените гиздави кукли.

Разглеждайки пролетната колекция, създадена от Албер Елбаз, виждаме фини, фриволни тъкани, драперии и фльонги. Най-изискани рокли за някогашните кукли на Жана Ланвен.

Колекцията пролет-лято 2011 има много лица. Едното навява спомени за стария Париж от началото на 20 век: дрехите са в кремави и ненатрапливи цветове, а силуетите са изящно драпирани и асоциират лекота. Другото лице е онова на стандартния шик: черна рокля, перфектни форми, неотменимата френска елегантност. Третото е туземско: пъстроцветни рокли-шалове, препасани небрежно, мамят за ваканция далеч от цивилизацията. Тук е и войнственото лице на римския пехотинец с късата му броня, съшита от множество ситни метални плочки.

Впечатляващото в модната колекция на Lanvin са аксесоарите. Като оставим настрана сандалите на огромна платформа, които са пъстри, фрапантни и красиви, определено трябва да подчертаем ювелирните украшения. Колекцията изобилства от екстравагантни, ярки и дръзки накити. Широки гривни от тъмен метал и кожа, плетени огърлици с кристални висулки и великолепни брошки във формата на грамадни насекоми.

Галерия Модели на Lanvin
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg