Автор: Jessie
Публикувано на: 15.04.2011 17:19:56

Рейтинг:

Мъжката

Пролетно-лятната колекция за 2011г. на Ermenegildo Zegna е образец за изтънчен стил, който е една от основните характеристики на италианската мъжка мода. Италианската мода е колоритна и пъстроцветна, ползва множество принтове и форми и въпреки цялото многообразие (или точно заради него) е образец на класическия стил и зиме, и лете. 

 

Много цветове изобилстват в пролетно-лятната колекция на Zegna, много шарки има дори и в официалните костюми и все пак те изглеждат класически, изчистени и – при все, че са изключително шик – много делови. Светло зелено, бежово, керемидено и цвят горчица, чисто бяло, както и черно или синьо, всички цветове участват в тази колекция, понякога съчетани на едно място в една изненадваща в разнообразието си хармония.
 
Може да се каже, че ежедневните костюми на Ermenegildo Zegna носят многоцветната пъстрота в колекцията, докато деловата гама е по-скоро умерена и клони към сивото, а официалните тоалети са в изискано и строго бяло или черно.
 
Вечерните костюми са копринени, деловите са памучни или от кашмир, а ежедневните облекла (наричат ги „пътнически костюми“) включват кожени и велурени якета, плетени блузи и лен.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg