Автор: Jessie
Публикувано на: 23.03.2011 19:15:33

Рейтинг:

Мода

На пръв поглед нищо особено: ризи, поли около коляното, семпли кройки на роклите. Преди да започнете да се прозявате от скука, замислете се за нещастните мъже, измъчени от години унисекс и причудливи експерименти.

Вярвате или не, мъжете харесват жени, на които талията, бедрата и всички останали части са тъкмо там, където се очаква да бъдат. Рецептата е толкова проста: сложете талията на място и я подчертайте; насочете погледите към бюста с няколко дискретни копченца; покажете премерена доза от красивата си кожа с хубаво ръкавче. Готово! Можете да съблазните когото си поискате!

Сетете се за тези времена, когато навсякъде звучал джаз – от зори до здрач. Дизайнерите, подгонени от носталгия, връщат това време в своите колекции.

Романтика, игриво целомъдрие и толкова женствени модели, че всички да забравим унисекса и тежките му последствия. Талията е точно на мястото, деколтето подчертава женствеността, а крачетата са повод за гордост (само не и скрити в унифициращи панталони).

Главната роля в този романс изпълнява полата: права, женствена с малка цепка отзад, която й придава изискан шик. Жакети и рокли – всичко в тази стилистика изглежда като романтична поема: вталеният силует и дискретните орнаменти напомнят за модата на отдавна отминалите дни.

Галерия Стил ала 40-те
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg