Автор: Jessie
Публикувано на: 26.04.2011 19:08:49

Рейтинг:

Модата

Не познавам нито една жена, която да се харесва в гръб. Или си мисли, че задните й части са твърде… дебели, или твърде увиснали, или плоски, или изпъкнали…

 

А ако погледнем от друг ъгъл? Няма такова дупе, което да не е с нещо привлекателно. Главното е да се научим правилно да се презентираме в гръб. Нали психолозите непрекъснато ни повтарят, че от всичко трябва да извличаме положителното, дори от издебната в гръб модна икона.
 
Смъкнати задни части
 
И така как да разпознаете положителното, ако задникът ви виси на милиметри от улицата? Тоест е меко казано „нисък“? Е какво пък толкова! Важното е главата да си е на мястото. И можете значително да подобрим ситуацията в огледалото, ако работите с главата: Какви дънки носи например Алиша Кийс, която е образец за хубавица със смъкнати задни части? Ами Алиша не слага украшения по дупето си и всякак се стреми да отвлича вниманието от тази си част: например с надлъжни шевове по крачолите (което е много хитро, защото така кракът изглежда по-дълъг и по- слаб). Алиша Кийс избягва кройки със занижена талия, защото те биха обезформили фигурата й. Алиша също така носи блузки, прилепнали по стройната горна част на физиката й и издължени, за да покриват бедрата. Комбинира ги със свръхкъси якенца, което нарязва оптически силуета и така скъсява дългата горна част на туловището.
 
Ако имате такава фигура, задължително трябва да се приучите към високи токчета: те изфинват силуета и придават грация. И никакви пояси, коланчета и всичко, което би подчертало талията: да живее свободният силует!
 
„Халифе“ или „Ламбада“
 
А в случай на задни части от типа „халифе“ или казано по нашенски „кадъна“? Често наричат такава структура „латино“ или „ламбада“. Всички тези понятия указват едно и също: изпъкнало дупе, заоблено и с чупка в кръста. Такава структура имат холивудската звезда Ева Мендес и всеизвестната блондинка Бритни Спиърс. Тук, честно казано, дупето е красиво и стегнато – направо за пример, но понякога притежателката на такава структура има проблем с бедрата. Обикновено джинсите правят това телосложение дебело, а то не е. Става дума за много кръшна, женствена форма и за нея подхождат изключително ефирни материи и – като за всяка одалиска в харема на халифа – пайети, монети и изобилие от подрънкващи мъниста.
 
Все пак, ако се върнем на дънките – модната права кройка с висока талия върши чудеса с тази фигура. Силуетът „халифе“ изглежда прекрасно с подчертана талия и разкроена рокля, както и с талия под гърдите и мини дължина (при наличие на хубави крака). Красиво деколте действа също както мънистата – отвлича вниманието. И разбира се, обувки на ток, за да издължат силуета. Не бива да се носят поли и рокли, пристягащи плътно бедрата и коремчето.
 
Плоската дъска
 
Всички искат такава фигура и никога не им хрумва колко сериозни могат да са проблемите на тези, на които казваме „да ти имам проблема“. Тези момичета изглеждат като изгладени с ютия като ги погледнем отзад, но отпред е още по-трагично. Все пак, това не е краят на света: Парис Хилтън е тъкмо такава гладачна дъска, а ето че минава за секссимвол. Кийра Найтли и Кейт Мос също са кльощави като хрътки, но общо-взето успяват да се дегизират, така че да изглеждат съблазнителни.
 
Да вземем за пример дънките с ниска талия, които всички останали жени люто ненавиждат. Те направо са за вас родени, а ако страдате от гледката на гърба си в огледалото, тогава си купете джобове с капаци или богато декорирани с пайети и цветенца джобчета.
 
Обикновена тениска ще подчертае хлапашкия ви чар, а комбинирана с балетни обувки ще ви направи да изглеждате ефирна като фея.
 
Никога не носете карго панталони, защото се губите в тях. Не слагайте и супер прилепнала рокля, защото ще напомняте на жертва от концентрационен лагер. Не носете и много шарени или много широки дрехи – създавате впечатление, че плувате в тях.
 
Затова пък изглеждате ослепително в малки, почти момичешки роклички, прихванати под гърдите или прави, къси рокли, които напомнят времената на рока (много актуална тенденция). Идеално ви седят и трапецовидни поли, които оптически увеличават бедрата, както и роклята балон: за кого е създадена тя, ако не за вас!
 
Пищни задни части
 
В училище ви казваха „задникът ти е като маса за белот“? Какво по-хубаво от това. Дженифър Лопес превърна голямото си дупе в оръжие, с което разби всички звукозаписни компании и без грам талант е една от най-лансираните актриси в Америка.
 
Вашето дупе е еротично, така че не се стеснявайте да го демонстрирате: дънките ви седят прекрасно. Талията им не бива да е много висока, нито много ниска – оставете я където й е мястото. Същото се отнася и за джобовете: нормални и стандартни, не си купувайте дънки с разбягали се в разни посоки джобове. Крачолите трябва да са прави, съвсем леко разширяващи се в долната част, за да създадат равновесие.
 
Комбинирайте с блузка, подчертаваща женственото ви тяло, задължително с фиксирана талия. Прекрасно изглеждате и в мъжка риза, дълга до ханша. Разбира се, коланите са създадени за вас – те подчертават възхитителната извивка на бедрата ви.
 
Не носете тийнейджърски джинси с ниска талия – те правят формите ви да изглеждат преливащи и непропорционални.
 
Имате еротично тяло, не се стеснявайте от него. Подчертавайте го с рокли и поли. Идеална за вас стилистика е актуалният в момента винтидж. Ако не сте готови за правата тясна пола (много ще ви отива), пробвайте с разкроена надолу рокля или клош, които крият големите задни части, а подчертават талията и глезените. Задължително слагайте обувки с ток - правят силуета по-тънък.
 
Не носете размъкнати тениски и безформени прави рокли: правят ви да приличате на бидон, а вие сте антична статуя!
Галерия Мода в гръб
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg