Автор: Jessie
Публикувано на: 26.05.2011 09:54:49

Рейтинг:

Модна

Истина е, че до хладния сезон остава още много време. Но това няма да ни попречи да хвърлим поглед към модната прогноза. Както нищо не пречи на дизайнерите по света да представят колекциите за следващия сезон рано-рано. Понякога година и половина преди да им е дошло времето (на колекциите).

 

Освен прогнозата, че следващата есен ще е студена, можем да кажем със сигурност, че ще бъде и много „ladylike” (женствена). Тенденциите все още клонят към ретро романтика, плетива, дантели и още нещо (възникнало неотдавна като модно течение) – наслагването на ярки цветове в невъобразими комбинации и популярно като “color-block”.
 
Иначе – силуетите са женствени. Талията си е на мястото, полите се разкрояват деликатно надолу (изобщо фактът, че полите са два и три пъти повече от панталоните в студения сезон, говори за женственост и романтика). Чорапите са плътни, цветни, ярки, фигурални, дантелени. Обувките са на ток и също са пъстри – с принтове на зебри, жирафи, леопарди или крокодили. Съчетанието дантела с крокодил не е „чудо невиждано” – напротив – приема се добре.
 
Есента ще е пъстра. И определено по-циганска дори и от лятото.
Галерия Есенни цветя
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg