Автор: Jessie
Публикувано на: 19.04.2011 18:02:25

Рейтинг:

Най-актуалните

Докато все още е прохладно, можем да си носим боти и да ги комбинираме с дебели манта, но съвсем скоро ще се стопли. А след още няколко дни ще дойдат и горещините. Така че, нека се огледаме навреме какво ще бъде актуално през лятото и какви сандали да подберем за настъпващия сезон.

 

Фаворит номер едно безспорно са сандалите на платформа. Няма значение дали платформата е изрязана в ток или е цяла подметка. Важното е да е дебела.
 
Ключов избор номер две – ярките цветове. Така че, ако се снабдим с един или два чифта неонови чехли и червени сандали, ще постъпим далновидно. Независимо дали ще изберем тънък като карфица ток или по-стабилен, вниманието ни трябва да е привлечено от сигналния цвят.
 
Номер три са вечните балетни пантофки, които не са особено летни, но пък стават за дъждовните юнски следобеди.
 
Четири – гумени сандали. Дизайнерите решиха да са много хитри и направиха гумени сандали. Някои от тях са на ток. Не е ясно колко са удобни, но поне не се захабяват лесно.
 
Номер пет – новата приумица – „флетформи“ (от flat – плосък и platform - платформа). Значи това са сандали с почти равно ходило, само дето са качени на 5-6 см. платформа. Идеално за момичета, които търсят шанс да увеличат ръста си.
Галерия Сандали
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg