Автор: Jessie
Публикувано на: 31.03.2011 18:32:12

Рейтинг:

Ода

Пола слънце, пола полуклош, разкроена, от 4 парчета, права, с плохи… поли, които никой и никога не е мислил, че ще бъдат извадени отново от дълбокия скрин. Ако обърнем внимание на модните колекции, веднага ще заключим, че предпочитанията недвусмислено са посветени на полите и роклите в ретростил. Което означава под коляното. И още по-надолу.

Който е решил да си похарчи парите за такава пола, може да бъде сигурен, че ще му се изплатят, защото тя ще е актуална и през следващия сезон, така както беше на мода и през изминалия. Нали знаете – учените глави казват – когато има криза в икономиката, подгъвът на полите слиза надолу. Това значи, че блажено ще си носим дългите поли поне още петилетка.

Освен това дългата поле е чудесна и много елегантна част от гардероба. Към нея всякога може да се подходи творчески и да се комбинира нестандартно. Използвайки пълноценно творческите си заложби, можем да бъдем елегантни, да добием индивидуалност и да притежаваме абсолютно универсална дреха, подходяща за всяко място под слънцето.

Така че нека да разгледаме как се носят другите, за да имаме предвид с какво да обогатим собствения си гардероб.

Галерия Дългополие
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg