Автор: Jessie
Публикувано на: 28.04.2011 17:03:32

Рейтинг:

Офис

Вчера бях на най-тъжното офис парти, което можете да си представите. Беше пълно с хора пингвини, които очевидно имаха достатъчно материални възможности и при все това съществуваха в блажена, позлатена празнота. Имам предвид празнота откъм фантазия, радост от живота и добър стил. Като че ли добрият стил е резултат от радостта към живота. Щом се радваш, че живееш и – хоп – имаш порив да го изразиш чрез дрешките си.

И все пак, ако в офиса, където прекарвате голямата част от живота си, царят строги дрескодове, не бързайте да се предавате! Една радваща се на живота дама може да бъде красива във всякаква обстановка (независимо от възрастта й и кариерната позиция).

Вярно е, че в офисите червени лачени обувки не се допускат и на дълбоките деколтета се гледа с неодобрение, но има толкова много възможности да се покажете в най-добрата си светлина. Имам предвид да покажете женствеността си и хубавата си осанка в най-добра светлина.

В офиса можете да ходите във всички бежови и пастелни тонове и да избирате сред купища добре скроени и приятно вталени костюми. Можете да се украсявате с нежни копринени ризи (изглеждат истински делово) и дискретно да подчертавате кожата си с перлени накити. Имате възможност да експериментирате с панталоните, а също и да се радвате на копринени чорапи с дискретни дантелени ластици (за тях ще знаете само вие, но пък дантелената тайна си струва).

Галерия Деловита
Офис хубости
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg