Автор: Jessie
Публикувано на: 06.04.2011 15:57:49

Рейтинг:

Оранжево

Портокаловият цвят е новият козметичен бум. И не само. Навсякъде из пролетните колекции се сблъскваме с оранжеви и огнени щрихи: било чанти, обувки, колани и други аксесоари; било категоричното нюансиране на тоалета.

Сега обаче ще си говорим за оранжевото в козметиката. Звучи стряскащо, ясно. Оранжево червило.

Обаче изобщо не е стряскащо и даже си е много шик. Само си помислете колко добре седи оранжево червило на загоряла лятна кожа. Портокаловият цвят идеално подчертава слънчевия тен, придава свежест на лицето, оптически избелва зъбите и създава добро настроение. Освен това психолозите твърдят, че оранжевото е най-позитивният цвят и винаги носи усмивка.

В последните козметични колекции има много оранжеви нюанси – от ярко морковено, през елегантно теракотено, до натурално коралово. Подбирате спрямо своята цветова гама и личните си предпочитания и – ето – вече сте на гребена на вълната.

Оранжево предложение имат повечето от козметичните гиганти, например Clarins, цвят Clementine: формулата на това червило е дълготрайна и не се разлива.

Guerlain Rouge G Lipstick - оттенък Orange Euphorique, е натурално бежово-оранжев цвят, който подчертава белотата на зъбите.

MAC Lipstick, оттенък Neon Orange: това е избор, идеален за златисти блондинки

YSL Rouge Pur Shine Lipstick,Blood Orange – 94: нежен, полупрозрачен стик с фино сияние. Матово покритие без перлен блясък и светлоотразителни частици. Идеален за ежедневието и дори за плажа.

Bobbi Brown Lip Color, оттенък Orange: Формулата на това червило е обогатена с витамини Е и Ц, както и с перлен восък. Истински комфорт за устни.

Другите козметични гиганти като Revlon, Dolce&Gabbana, Chanel Allure Lipstick, Lancome Color Fever също предлагат портокалови червила. Струва си да се поразтърси човек и то преди да е светнало лятното слънце.

 
Снимки: Flickr.com
Оранжево червило за слънчево настроение
Оранжево червило за слънчево настроение
Оранжево червило за слънчево настроение
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg