Автор: Jessie
Публикувано на: 18.03.2011 17:06:34

Рейтинг:

Орна

Орна Лало е израелска дизайнерка. Твърди, че още преди много години започнала да върши само неща, които я правят щастлива. Тези неща за нея са съкровища. Така и нарича своята работилница за бижута „Съкровищата на Орна Лало“. Работи с пластмаса и смята, че това е материал с неизчерпаеми възможности. Истината е, че накитите на Орна са пъстри, забавни и нестандартни.

Стартирала от малка работилничка, днес фирмата на израелската дизайнерка е с международна известност. Любопитно е, че съкровищата на Орна се произвеждат в България. Защото корените на госпожа Лало се заплитат в историите за спасените български евреи. Самата дизайнерка смята, че в простотата на живота тук и в красотата на тукашната природа се крие вдъхновението и усещането „да си дойдеш у дома“.

Концепцията на Орна Лало е бижутата и украшенията да превърнат живота в ухайна градина. Колекциите изобилстват от цветя, птици, пеперуди. Всички аксесоари са изработени с усмивка и закачка. Целта им е да създават пролетно настроение във всеки един сезон.

Вижте повече на lalo-treasures.com

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg