Автор: Jessie
Публикувано на: 29.04.2011 11:07:27

Рейтинг:

Подрънкващи

Откак Анджелина Джоли се появи на церемонията по връчването на Оскарите с невероятни зелени (изумрудени) обеци, Холивуд пощръкля по големите обеци. И по възможност – зелени!

 

Големите украшения за уши са модни от години, но тази година носенето им се е превърнало в мания. Висящите обеци се виждат от далеч и привличат с полюшването си внимание към грацията на притежателката им. Някои казват, че по тези аксесоари може да се прецени психологеският тип на жената, но онова което е очевидно е, че такава дама е в добро настроение!
 
Говори се също и, че малки обеци носят дискретните жени, които не искат да привличат всеобщото внимание, но кой пък е дискретен в днешно време?
 
Тази година обеците са основен аксесоар и дизайнерите отделят на тях повече внимание отколкото на всички други украшения. Независимо дали са правени със скъпоценни камъни или са сътворени от обикновени стъкълца, обеците трябва да са достатъчно дълги, за да се използват за ласо, с което да заловиш ново гадже (примерно). Обеците трябва да подрънкват като на ориенталски пазар и да са пъстри като детска рисунка. 
 
Жените, които носят дълги, полюшващи се украшения на ушите си са „Венерин тип“ или родени съблазнителки. Те харесват себе си и чрез аксесоарите приковават вниманието към погледа си.  А от там – накъдето си поискат…
 
Първата дама на Америка, цветнокожата красавица Мишел Обама, смело експериментира с дългите обеци и някои бижутерийни бутици вече й посвещават своите колекции. Холивудската съблазнителка Мегън Фокс неизменно е с висящи около вратлето обеци, някои достатъчно дълги, за да си направи коланче. Вечната модна икона Камерън Диас също обича игривите украшения, а по отношение на Дженифър Лопес можем само да кажем – браво на момичето, то е отличничка!
 
Лейди Гага (която понякога не прилича на човек) има причудлив вкус и за украшения, но като че ли най-често избира халки. Същото се отнася и за красивата певица Риана.
 
Рийз Уидърспуун, Натали Портман, Тейлър Суифт и други млади хубавици празнуват младостта и красотата си със съответните украшения. Джесика Симпсън и Ким Катрал също оценяват стойността на големите бижута.
Галерия Висящи обеци
Читателски коментари

Кристина - http://staribijuta.blogspot.com/ 2011-07-08 19:28:20 0 отговори

Кристина - http://staribijuta.blogspot.com/

Новата мода а?

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg