Автор: Jessie
Публикувано на: 19.04.2011 11:20:04

Рейтинг:

Празнично

Празниците дойдоха и направо не ми се мисли каква еквилибристика трябва да направи всяко момиче, за да може да посети ловко всички роднини и да ги поздрави за Великден.

 

За добро или лошо ние сме южняци. Характерно за южните народи е, че до последно съхраняват семейните и родовите връзки. В този смисъл, празниците изискват професионална ловкост, за да се срещнеш с всички лели, вуйчовци баби и невръстни братовчеди, както южняшкият етикет задължава.
 
На всичкото отгоре, вечерта след посещението ти въпросната мрежа от роднини ще вдигне телефона и ще те одума от горе до долу. И ако имаш късмет, клюката ще бъде благосклонна.
 
За да обърне късмета в своя полза, разумното момиче трябва да се облече подходящо. Което означава умерено лъскаво и много изискано, за да угоди на вкуса на всяка пенсионирана леля и на всеки престарял вуйчо.
 
Отговорът на празничното търсене в гардероба се нарича „пастел“. Пастелните цветове извикват умиление и те представят като овладяна, скромна и абсолютно съвършена дама. Помисли над въпроса, ако си минала под венчило наскоро и трябва да умилостивяваш новите си роднини по закон. Пастелните дрехи, перлите и старинната ретро изисканост ще спасят положението.
 
Гарантирано и проверено!
 
Снимки: polyvore.com
Празнично меню
Празнично меню
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg