Автор: Jessie
Публикувано на: 28.03.2011 17:07:33

Рейтинг:

Прически

Модата, както е ясно, не се отнася само до роклите и обувките. Тя решително влияе върху прическите и цвета на косата. Така че, за да се чувстваме актуални и на място, трябва от време на време да променяме подстрижката си съобразно с уличния фешън. И така, какво ще носим през 2011-та?

Основната очертаваща се тенденция е простота и непринуденост във всичко. Същото може да се каже на 200% и за косата. Модните нюанси са естествени, такива каквито ни е дарила природата. Разбира се, ако естественият цвят не ни се нрави или е посивял, можем да си изберем друг, стига да изглежда естествен и натурален. Затова модни ще бъдат всички оттенъци на кестенявото – повечето хора (от нашата раса) бездруго имат коси в тази гама. Можем да се спрем също така на рижия цвят, само че той трябва да бъде естествено меден, а не пламенно огнен и неестествен.

Може да се каже, че на тъмнокосите и на рижите през тази година им е провървяло повече, отколкото на останалите цветови групи. Защото тъкмо техните глави изглеждат най-натурални (според създателите на боите за коса, макар че какво му е неестественото на русото за славяните или на черното за испанците?).

Който смята, че да се боядисва в един цвят е пълна скука или е привикнал да тонира, мелира или бланшира кичурите си, може да продължи да го прави без угризения. Просто преходът от един към друг цвят кичури през 2011-та ще бъде по-нежен и натурален.

По отношение на подстрижките, това ще бъде годината на дългите коси: както напълно равни, така и филирани на стълбици. Най-популярната прическа от ревютата беше конската опашка, но щом косата е дълга, най-добрият начин да се носи е свободно разпусната и украсена с цветя и пеперуди.

Като заприказвахме за пеперудите, нека изтъкнем, че тази година приветства всякакви аксесоари. Именно украшенията са в състояние напълно да променят облика на жената. Най-модни от аксесоарите за коса ще бъдат ластиците, които могат да се носят украсени с всевъзможни джунджурии от пластмаса, метал или кожа. Актуални ще бъдат също ленти и шалчета в най-разнообразни разцветки и големини. Те могат да украсяват главите на жени от всяка възраст.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg