Автор: Jessie
Публикувано на: 29.03.2011 11:18:16

Рейтинг:

Примата

Балерината, дублираща Натали Портман, във филма „Черният лебед“ (с който актрисата взе Оскар), заяви пред медиите, че Натали си е приписала всички заслуги, при това несправедливо. Сара Лейн, дубльорката на актрисата, е обидена, че звездата се е накичила с балетни умения, които не притежава. „Там само 5% е Натали. Останалото съм аз“.

Балерината Сара Лейн, която е прима на American Ballet Theatre, е наскърбена от статиите, в които носителката на Оскар и гаджето й, хореографът на филма Бенджамин Милпайд, раздуват балетния талант на актрисата: „Ако сме честни, то във филма 85% от балетните сцени са изпълнени от Натали“.

Сара Лейн се възмущава: „Там, където камерата показва ръцете и лицето на Натали, разбира се, те са нейни. Останалото са моята фигура и моите движения.“ Сара също разказва на пресата, че продуцентите са изискали от нея да не споделя много-много за работата по филма.

„Те искаха да създадат имидж на Натали, че е гениално момиче, което се е научило свръхбързо на перфектни балетни умения и е станала гениална балерина само в течение на една година. Това е несправедливо спрямо нашата професия и спрямо мен. Аз се учих да танцувам по този начин 22 години. Може ли да станете гениален концертиращ пианист, ако сте кинозвезда?“

Най-яростният защитник на Натали Портман се явява гаджето й, който е режисьор на всички танци във филма. Но той спи в нейното легло, може да си помислим, че е предубеден.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg