Автор: Jessie
Публикувано на: 27.04.2011 16:38:14

Рейтинг:

Pure

Pure Pod (Чиста шушулка, чист пашкул) е една от най-големите австралийски еко модни марки. Неголямата фабрика на фирмата е базирана в Барън Бей (на Източния Австралийски бряг). Модата на Pure Pod се произвежда в Австралия от висококачествени, ласкави към околната среда материали като бамбук, органичен памук, вълна, коноп, соя, коприна и органичен лен. Pure Pod създава съвременен стил и снабдява подкрепящите еко идеята модни магазини. Марката демонстрират убеждението,че да живееш добре, да се обличаш добре и същевременно да си грижовен към природата е напълно възможно и затова е препоръчително.

 

Облеклата на Pure Pod са подпечатани с етикета „Етичен шик“, което означава, че производството им не вреди на околната среда, че индустрията се старае да остави чисто за идните поколения мястото, в което се развива, че работи с уважение към наетите от нея хора.
 
Колекциите на Pure Pod са изработени с помощта на местните хора в Австралия (аборигените), като са използвани мотиви от характерни за туземското население шарки и орнаменти.
Pure Pod – австралийски еко шик
Pure Pod – австралийски еко шик
Pure Pod – австралийски еко шик
Pure Pod – австралийски еко шик
Pure Pod – австралийски еко шик
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg