Автор: Jessie
Публикувано на: 29.04.2011 14:54:41

Рейтинг:

Roberto

Критиците смятат, че Роберто Кавали е дизайнер, който никога не греши. Честно казано, при взиране в колекцията му за Roberto Cavalli пролет/лято 2011 може да поспорим. Дори и да не е сгрешил, Кавали леко е прекалил с индианските ресни, поставени по чанти, якета, блузи, панталони, поли и чорапогащи. Така де, кой би искал от чорапа му да се веят ресни?

Колкото до пролетната колекция на Just Cavalli, линията “ready to wear” т.е. конфекция, там моделите наистина нямат грешка.

Роденият в Италия моделиер е на гребена на вълната през последните петилетки и с лекота жонглира между предизвикателно пиперливата и класически женствената визия.

В новата колекция Just Cavalli всички модели дефилират, нахлупили каубойски шапки, които понякога са съчетани с тигрови или зеброви поли и дантелени ризи. Това е пиперливо. И забавно.

Just Cavalli предлага дънкови сетове, но и костюми от зелена коприна с щамповани листа, тип „горска фея“. Както и широкополи ефирни рокли с пъстри и наситени флорални десени.

Цветовете на Кавали винаги са ярки, а украшенията този път дизайнерът е изработил от грамадни късове полускъпоценни минерали. Което е оригинално.

Разбира се, в Just Cavalli не липсват бели кенарени рокли с избродирани цветя, както и силуети от 70-те. Шапките каубойки, впрочем, също са като измъкнати от „Далас“, сериал, популярен в края на 70-те.

Снимки: fashioninquisitive.com

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg