Автор: Jessie
Публикувано на: 18.03.2011 10:09:38

Рейтинг:

Романтични

Кризата май вече си тръгва. И знаете ли защо? Защото на мода идва романтиката. Принципно романтични тенденции омагьосват хората след време на дълга стагнация. Когато душите толкова са изпосталели от грижа, че силици не са им останали. Тогава разцъфва романтиката. И изгрява слънце. На нашата улица, примерно.

Романтиката тази пролет включва пастелени и сапунени цветове. Нежно розови букетчета на син фон или жълто, съчетано с циклама. Особено, ако са принтирани върху въздушен шифон. С такава рокличка е приятно и да се разходиш, и с цветята в саксиите да се позанимаваш. Изобщо роклите и ризките с романтични цветя, изрисувани по тях, напомнят за живот в градина. Райската градина, например. Дори най-непретенциозната кройка оживява и се превръща в празнично облекло за танци и флиртове стига да е оцветена в пастелни тонове и да е обсипана с рисувани цветчета. Така облечена всяка жена напомня пъстър букет от градински цветя. Прозрачните тъкани, наслоени на пластове извикват асоциация за небрежна лекота. Тъкмо от това се нуждаем, докато отпращаме зимата, кризата и всички подобни дълги, сиви периоди в живота ни.

Още един плюс в полза на романтичния look: под широките, многослойни волани и зад пъстрите ярки цветове с лекота може да се прикрие някое килце, останало от дългата зимна скука. Ярките цветни букети повдигат настроението и превръщат дори най-рутинното занимание в празник. А свободните кройки прикриват недостатъците на фигурата.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg