Автор: Jessie
Публикувано на: 28.04.2011 18:37:21

Рейтинг:

Шик

Плажната мода не се променя така бързо, както например тази на панталоните или полите. Но бански костюм с моден фасон винаги привлича вниманието на плажа или край басейна. Целите бански прикриват несъвършенствата и позволяват активни забавления на плажа, а банските от 2 части седят превъзходно на хубава фигура.

 

Това лято са актуални банските, които се завръзват с панделки през вратлето и ретро моделите (винтидж стилистиката се превръща в постоянен източник на вдъхновение за моделиерите). Ретро моделите безспорно са секси и стилни и – най-важното – разкриват тялото в най-добрата му светлина.
 
Симпатичните ретро детайли като воланчета, дантели и бродерии заемат основни позиции в модата на банските костюми този сезон.
 
Кройките, покриващи най-горната част от бедрата, също се радват на ренесанс.
 
Модните цветове и щампи, разбира се, лансират цветя, леопардови петна, етно модели и бродерии с лъскави пайети.
 
Доста актуални са белите бански, а за тези, които смятат, че бялото е цветът на долното бельо, а не на плажното облекло, дизайнерите предлагат бяло с цветни бродерии.
 
Моден е също така металикът – независимо от цветовете, но като че ли най-актуално е сребристото. В колекциите се срещат кожени коланчета на долната част на костюма за плаж, което определено изглежда забавно.
 
При целите бански има в добавка полички, шалове – парео и други елементи, които превръщат банския в цялостен тоалет, достоен за интензивния ваканционен живот.
 
Снимки: victoriassecret.com
Галерия Плажна мода
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg