Автор: Jessie
Публикувано на: 14.04.2011 10:50:26

Рейтинг:

Susanne

Пролетната колекция на известната немска дизайнерка Сузане Вийбе (Susanne Wiebe) се нарича "Magic of Transformation" (Магията на трансформацията. Сузане Вийбе е популярна в Западна Европа създателка на „Ready to wear“ (готово облекло).

 

Сузане Вийбе е родена през 1955г. в Щутгарт, като дете живее в Техеран (Иран), но висшето си образование завършва у дома, в Университета за изящни изкуства в Берлин. Създава първата си колекция облекло през 1987г. в Мюнхен. През всичките години насетне Сузане е супер известен творец на облекла от рокерска черна кожа и на палтенца с козина. Прочута е и с представленията, които прави на червената пътечка с изрисуваните си модели (маскирани и татуирани) и нестандартните си схващания. Немците твърдят, че Сузане комбинира мода и арт по прекрасен начин. Сигурно това е така, защото винаги й помага нейният съпруг – скулптор и художник. Освен в Мюнхен, Дюселдорф и Берлин, бутици на Susane Wiebe продават арт облекла също в Китай и Гърция.
 
За пролетно-лятната мода на 2011 Сузане визира доста черно - "Black Couture Crepes", доста ципове, лак-кожени якета и изобщо, атрибути, които правят жените секси. Като например рокли с цветни принтове от шифон, коприна и дантела. Тази част от колекцията се нарича "Chiffon Couture". Другата част е наречена "Chinese Vintage Flowers" – дълги летни копринени кафтани. Също много често в моделите на Сузане се среща елементът на тесния клин, комбиниран с още по-тясна къса пола и кожено яке. Изобщо рокерската визия е любима на дизайнерката от Щутгарт.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg