Автор: Jessie
Публикувано на: 08.04.2011 16:36:42

Рейтинг:

Винаги

Продължаваме с прическите, които са винаги актуални и неизменно придават на женската глава очарование.

Какво ще кажете например за разрошената въздълга коса, като на небрежно девойче, току що станало от постелята. Ако мислите, че това е немарлив подход към деня и издава липса на време за себе си, бъркате. Суперизвестният модел Кейт Мос се явява с такава грива навсякъде, където това е възможно, а често и на невъзможно официални събития. На всичкото отгоре тази фризура е перфектна за тънки коси: при художествен безпорядък косата ви ще изглежда по-обемна.

А сещате ли се за друга безсмъртна прическа, символ на вечната женственост? Плитката, разбира се. Някога красотата на жената се е измервала по дебелината на плитката й. Украинският експремиер Юлия Тимошенко не сваля преплетените в геврек руси плитки от главата си, а някои фантазийни героини дори си ги навиват около ушите по стар тиролски обичай. Дори да нямате толкова коса, че да я извивате като геврек, може да ползвате хитрината на Аманда Сейфрид и да дефилирате с раздърпана плитка дори на светски събития.

Още нещо, дошло от вечността: права, гладка и дълга коса. Ами че Гуинет Полтроу и Камерън Диаз са от 100 години обявени за най-елегантните актриси. Благодарение на редките си русоляви, идеално изправени коси. Такава прическа отива само на добре поддържани, чисти и редовно боядисвани коси. Недейте да забравяте. Едно по-голямо копринено цвете и правата разпусната грива е достойна да се представи дори в царския дворец.

Последно, но не и по важност: въздълга коса, прибрана в кок. Хипер модерно в този сезон, но попринцип актуално за светски събития откакто свят светува. Преди столетия само омъжените жени имали право да издигнат косата си във висока прическа, за да види светът колко се гордеят с положението си. А преди хилядолетия само господарките в античните полиси имали възможност да се снабдяват с благовония и с робини, които да гласят косите им в кок.

В кок с бретон може да се докарате до стилистиката на вечната класика „Закуска в Тифани“. Без бретон ще приличате на Ан Хатауей и Никол Кидман, които обожават тази прическа и често-често дефилират по червения килим именно с такива фризури.

Винаги актуални прически - 2 част
Винаги актуални прически - 2 част
Винаги актуални прически - 2 част
Винаги актуални прически - 2 част
Винаги актуални прически - 2 част
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg