Автор: Jessie
Публикувано на: 25.05.2011 09:45:10

Рейтинг:

Времето

Беше само въпрос на време. След тази масирана инвазия на ретро мода и след гримирането на очите в стил „pin-up” като плакатните момичета от 50-те, и след прическите с къдрички тип „Лили Марлен”... беше логично и червилата да поемат по този път.

 

Хубави си бяха гланцираните, лепнещи сластно устнички на фолк-иконите. Изглеждаха като посипани със захар (или като хрускали стъкло, ама това е друга интерпретация). Беше мило, детинско, неангажиращо и толкова младежко!
 
(Вярно, че мъжете обикновено се вгадяват когато трябва да целуват лъскав гланц – защото кой ли обича да целува жабешки хайвер?)
 
Обаче, каквото било – било!
 
Дойде времето на червеното червило!
 
Доскоро червено червило слагаха само закоравелите фенки на женствеността. Такива като Дита фон Тийз, Кристина Агилера и Гуен Стефани.
 
Днес цялото кралско войнство (разбирайте „богатите и прочутите”) се е снабдило с червени червила и се фука до пръсване с нов имидж.
 
Понеже до началото на есента червеното червило ще полази и нашите знаменитости и ще се превърне в хит и на нашия пазар, ето правилата:
 
Подбира се според тена на кожата. Казват, че за всяка жена има червен цвят. 
 
По-топлите като нюанс кожи заблестяват с топло червено червило. По-студените кожи заискряват от студен нюанс алено червило.
 
Наопаки на лъскавите и сияйни гланцове, червеното червило е модно матово и плътно.
 
Ако устните биват очертавани преди поставяне на червилото (за по-добра форма), то нека да е с червен молив, по възможност по-светъл от червилото. Всичко друго влиза в графата „Магистрална проститутка”. 
 
Хубаво е преди поставяне на червилото да се пипне границата устни-кожа с пудра, за да не се разтече червилото, защото гледката е грозна.
 
И последно: червеното червило прави зъбите бели, а тенът светещ от здраве!
 
И е адски привлекателно за целувки.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg