Автор: evelita
Публикувано на: 10.03.2011 18:45:35

Рейтинг:

Ярките

Victoria's Secret определено е една от най-известните и харесвани от жените марки за бельо и бански. Въпреки че имиджът й се дължи до голяма степен и на красотата на момичетата, които представят колекциите на марката, моделите на Victoria's Secret са еталон за това, кое е модно в момента.

И макар по нашите географски ширини все още да е зима, марката вече е пуснала в продажба своите бански за сезон 2011. Ето какво можем да научим от колекцията - Ярките цветове и животинските шарки ще властват на плажа през това лято. Особено ако са комбинирани. В моделите могат да се видят леопардови шарки в лилаво, розово или синьо, зебра в цикламено или комбинация от животински мотиви и цветя.

Посланието определено е ясно – колкото по-цветно и нестандартно, толкова по-добре. Любителките на по-класическите едноцветни комбинации също няма да останат разочаровани. Предвидени са модели, които да отговарят на нуждите на различните фигури на дамите и да подчертават най-доброто от тях. Едновременно с това дори при целите бански се наблюдава „щипка“ индивидуалност и провокация.

В галерията можете да разгледате някои от най-интересните модели в колекцията, а ние заедно с вас ще си помечтаем за хубавото време, морето и плажа.

Читателски коментари

beljoto 2011-04-22 16:40:33 0 отговори

beljoto

Банските на VS са супер в тези цветове и щампи.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg