Автор: Jessie
Публикувано на: 27.05.2011 17:11:21

Рейтинг:

Плодова

Откак на света се появи диетата на Лидия Ковачева, няма нелечимо затлъстяване. Нито пък каквато и да било болест. Освен това плодовият режим на Лидия Ковачева е признат за една от най-полезните диети на планетата: няма нищо по-живително от плодовете, които са претъпкани с витамини, минерали и всякакви подмладяващи и разхубавяващи фибри.

 

Последните изследвания доказват, че плодовете (повечето от тях) съдържат особени вещества,които направо разтапят мазнините. Заради което процесът по отслабването е безотказен.
 
Плодовата диета изглежда строга и постническа, но се понася много леко, благодарение на плодовата захар – фруктоза – която удовлетворява даже любителите на сладкиши и шоколад. Заради това за седмица можете а смъкнете 5 или дори 7 кг, без да се терзаете особено.
 
Правилата са много прости: сутрин не се яде (няма страшно, няма да умрете от глад за 2 часа). Може да се пие чай с мед.
 
На обяд и на вечеря се ядат плодове по избор, до 800 гр на ден. Чай с мед пиете когато пожелаете. Изстудена вода с лимон също.
 
Всичко друго е изключено от менюто. На третия ден спирате да чувствате глад. На 5-ия организмът минава на „вътрешен режим” и изяжда всички излишни тлъстини, отрови и болестни клетки.
 
Ефектът е удивителен: подмладяване, витализиране и видимо освежаване.
 
Диетата на Лидия Ковачева е най-добрият унищожител на депресивни състояния. А сега в топлите месеци е идеална за осъществяване: има плодове в изобилие и забавления, които да ви отвличат вниманието от размисли за трапезата.
 
Единственото, което трябва даимате предвид е захранването. Захранването след периода на очистване чрез плодове е дълго колкото половината от дните на диетата. Започва се със зеленчуци, минава се към сварени зеленчуци, добавя се варен картоф, после кисело мляко, накрая сол. И след това се храните както обикновено. Но ако прекалявате със софрите и заседяването, резултатите ще се стопят – това е логиката на природата.
Плодова диета – най-бързият убиец на килограми
Плодова диета – най-бързият убиец на килограми
Читателски коментари

damdoa - 2011-06-27 19:25:37 0 отговори

damdoa -

Бе нали казват ,че е опасно диета само с плодове?!?

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg